kondenzációs kazán, brötje márkaszerviz, brötje kazánok, kazánházi kivitelezés, kazánház karbantartás

kondenzációs kazán, brötje márkaszerviz, brötje kazánok, kazánházi kivitelezés, kazánház karbantartás
FelmérésTársasházaknakIntézményeknekCégeknek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön első kézből az újdonságokról!

Szerviz

Szervizvonal:+36-1
363-3150
Cégünk 2004-től a MSZ EN ISO9001:2001 szabvány szerint végzi tevékenységét, számos ügyfelünk megelégedettségére. 2015. augusztus elsejétől a az ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszer került bevezetésre.

Márkáink

Brötje
HS-TARM
Sentinel
Ariston

Termékek

Sentinel X700 Inhibitor

Bemutató
Műszaki adatok
Műszaki ábra

A Sentinel X700 egy stabilizált biocidot tartalmazó folyadék. Tisztítja és védi a padlófűtési rendszereket. Ezekben a rendszerekben az alacsony hőmérséklet elősegíti a baktériumok és gombák elszaporodását, ami problémát okozhat a csővezetékeknél, a tömlőknél, a szelepeknél és a hőcserélőknél. A mikrobiológiai burjánzás is kellemetlen szagokkal járhat, és a hőcserélő vagy a tömlők korrózióját okozhatja. Mindez komolyan befolyásolhatja a rendszer zavartalan és hatékony működését. A Sentinel X700 adalékot kifejezetten a padlófűtési rendszerek ilyen problémáinak elkerülése érdekében fejlesztették ki.

Alapvető tulajdonságok

  • Hatásos biocid és fungicid (gombaölő)
  • Megszünteti az iszap okozta dugulást
  • Hosszantartó és időtálló védelmet biztosít
  • Könnyen és gyorsan adagolható
  • Nem maró, használata biztonságos
  • Kompatibilis az X100 inhibitorral
  • A BioCheck tesztkészlet támogatja

Kiszerelés

1 literes

Alkalmazás

A baktériumok és gombák okozta esetleges problémák elkerülése érdekében a végső feltöltéskor adagoljon a rendszerbe 1 liter X700 adalékot, majd 30 percig keringtesse a rendszerben a teljes védelem elérése érdekében. Nagyobb rendszerekben 300 literenként van szükség 1 liter adalékra.

Rosszul keringtetett, elszíneződött vizű vagy kellemetlen szagú eldugult rendszereket először Sentinel X700 adalékkal ki kell tisztítani és fertőtleníteni. Adjon 300 literenként 1 liter Sentinel X700 adalékot a rendszerhez, és keringtesse a fűtési rendszerben szobahőmérsékleten kb. 4 órán keresztül. Ezt követően ürítse ki, majd töltse fel újra a rendszert úgy, hogy minden 300 liter vízhez adagoljon 1 liter Sentinel X700 adalékot a további problémák elkerülése érdekében.

Ne felejtse le, hogy a Sentinel X700 teljes mértékben kompatibilis a Sentinel X100 Inhibitor adalékkal, amit a rendszer végső feltöltésekor a vízkő és korrózió elkerülése érdekében mindig használni kell. A Sentinel X700-at csak a Sentinel által meghatározott típusú tisztítószerrel keverje!

 
Garanciát csak az általunk üzembe helyezett termékekre vállalunk!
 
Sentinel X700 Inhibitor