kondenzációs kazán, brötje márkaszerviz, brötje kazánok, kazánházi kivitelezés, kazánház karbantartás

kondenzációs kazán, brötje márkaszerviz, brötje kazánok, kazánházi kivitelezés, kazánház karbantartás
FelmérésTársasházaknakIntézményeknekCégeknek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön első kézből az újdonságokról!

Szerviz

Szervizvonal:+36-1
363-3150
Cégünk 2004-től a MSZ EN ISO9001:2001 szabvány szerint végzi tevékenységét, számos ügyfelünk megelégedettségére. 2015. augusztus elsejétől a az ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszer került bevezetésre.

Márkáink

Brötje
HS-TARM
Sentinel
Ariston

Termékek

Sentinel X200 Inhibitor

Bemutató
Műszaki adatok
Műszaki ábra

Megjegyzés: A vízkőlerakódás a rendszerekben hatásfokcsökkenéshez, zajproblémákhoz és a kazán hőcserélőjének megrongálódásához is vezethet. Sok probléma vezethető vissza a rendszerek konstrukciójára, vagy mechanikai problémákra. Fontos ezeket ellenőrizni a vegyszeres megoldás alkalmazása előtt.

Alkalmazás

  1. Mindenek előtt vízmintát kell venni a rendszerből, és meg kell azt vizsgálni. Ha a minta szennyezett, vagy vas jelenléte kimutatható benne, a rendszert Sentinel X400 iszapeltávolító szerrel kell kezelni.

  1. Adjanak a rendszerhez annyi Sentinel X200-at, hogy kb. 1 %-os oldata alakuljon ki a rendszerben. Egy 1 literes palack megfelelő kezelést biztosít egy tipikus háztartási rendszer számára, amely forróvíztároló tartályt és radiátorokat tartalmaz. Nagyobb adagban alkalmazva nem okoz problémát, sőt ennek gyakran kedvező hatása van.

Ugyanekkor adjanak a rendszerhez kb. 1 %-os mennyiségben Sentinel X100-at, vagy megfelelő mennyiségű Sentinel X500 inhibitort tartalmazó fagyásgátlót is (ennek adagolásához lásd az X500 leírását).

A termék beadagolása történhet a hidegvíz betáplálásnál, vagy egy radiátoron keresztül is. Zárt rendszerek esetében, ha rendelkezésre áll egy Sentinel adagolóedény, akkor a vegyszer a feltöltőkörön keresztül is beadagolható.

  1. Helyezzék üzembe ismét a központi fűtési rendszert a normál módon. A Sentinel X200, a Sentinel X100 (vagy a Sentinel X500) kiegészítő adaléka; bármeddig benne maradhat a rendszerben.

Garanciát csak az általunk üzembe helyezett termékekre vállalunk!
 
Sentinel X200 Inhibitor